Skip to main content

Taideryhmät

Kulttuurihyvinvointi

Tällä hetkellä tarjolla:

LUOVAN MIELEN TILA on rauhallinen taidetyöskentelyn hetki, jossa herättelemme luovuutta eri materiaalein. Työskentelyssä voidaan käyttää kirjoittamista, liikettä tai musiikkia kuvataiteeseen painottuen. Voimme esimerkiksi herätellä kehoa kehotietoisuusharjoituksella musiikin tahdissa, sen jälkeen maalata ja lopuksi kirjoittaa pienen tekstin maalauksesta nousevista sanoista. Tärkeintä ei ole lopputuotos, vaan prosessi. Valmiiksi ei tarvitse osata mitään. Ryhmätila sijaitsee Kuusamon keskustassa Ouluntaival 2.
Tule ystäväsi, puolisosi, perheesi, tiimisi, ryhmäsi kanssa!
Ryhmäkoko 2-6 hlöä. Kesto osallistujamäärästä riippuen 2-3h, 48€/hlö
Tiedustele ja varaa sannanart@gmail.com p. 040 500 8595


Työhyvinvointi

Tiedustele myös työhyvinvoinnin edistämiseen suuntautuvasta ryhmätoiminnasta. Taidetta, luontoa ja eläinavusteisuutta yhdistävät, ratkaisukeskeiset työhyvinvointipalvelut toteutamme yhteistyössä Ruska Laukan kanssa. Kysy lisää viestillä.

Olen koulutukseltani sosionomi YAMK-diakoni, kuvataiteilija ja ett-ryhmänohjaaja. Luovassa, moniaistisessa työskentelyssä hyödynnetään taidelähtöisiä menetelmiä kuten ekspressiivisen taideterapian työvälineitä.
Lue lisää ekspressiivisestä taideterapiasta: Inartes

“Mukava, uudenlainen rauhoittumisen hetki oli ja syrjään sysättyjä ajatuksia nousi uudelleen käsittelyyn. Ehdottomasti voisin osallistua Luovaan iltaan uudelleen.”

“Tässä ryhmässä mukana oleminen on ollut minulle suorastaan lahja.”

“Mä en kertaakaan toivonut, että oltaisiin tehty toisin, elikkä kaikki tuntui oikealta; alun johdatus, kehoon laskeutuminen, työskentely ja sen aukaiseminen. Varsin miellyttävää, kun hiljaisuutta oli niin paljon; kaikkea sopivassa suhteessa.”

“Taidetyöskentely merkitsi minulle oman itseni kohtaamista maalaamalla. Savityöskentelyssä saven työstämisen koin hyvin terapeuttisena ja yllätyin siitä, mitä mieleni kertoi minulle itsestäni savea muotoillessani.”

“Hiljentymistä, tunteiden kohtaamista, tunteiden liittämistä mielikuviin ja mielikuvien varassa työskentelyä.”

“Kannattaa lähteä Sannan kanssa luovaan hetkeen. Eipä sitä tiedäkään, millainen matka ja tuotos syntyy!”