Skip to main content

Blogi

Joulunajan tapahtumat

Tänä vuonna olen myyntipöytineni seuraavissa joulutapahtumissa: Meijän Joulunavaus Kuusamotalolla su 19.11. ja KAO:n Joulumarkkinat la 2.12.2023. Tule fiilistelemään joulua kanssamme! Taiteilijaseura Koillisen vuosinäyttely “Koillisen lumo” on esillä Kaamosgalleriassa 3.-30.11., olen mukana grafiikan vedoksilla. Marraskuun jälkeen näyttely jatkaa jurytettuna kahdelle muulle paikkakunnalle käynnistäen seuramme 50-vuotisjuhlavuoden tapahtumat v. 2024.

Uudistunut verkkokauppa

Pitkään harkinnassa ollut verkkokauppa on viimein totta. Taidetuotteiden hankinta onnistuu nyt suoraan kaupasta – ilman viestittelyä. Viestillä tulevat terveiset ja tiedustelut ovat toki yhä tervetulleita nekin! Taideteoksia koskevat tiedustelut pyydän tekemään Yhteydenotto-lomakkeen kautta, sillä niiden toimitus on mietittävä ostajan kanssa yhdessä. Ilmoitathan, mikäli huomaat sivustolla puutteita. Kiitokset Heikille teknisestä avusta!

Seinämaalaus kesäkotiin

Minulta tilattiin maalaus kesäkodin uunin muuriin. Toiveena oli mielimaisema läheiseltä Muojärveltä. Kävin ottamassa valokuvan ja työstin siitä tietokoneella viivapiirroksen. Värisilmän Maalitohtorilta tilaan sopivat maalit ja niin sai teos muotonsa. Jännittävä uusi tapa tehdä ja taiteilla! Seinämaalauksiakin voit minulta tiedustella viestitse.

Uudet jälleenmyyjät

Iloisena uutisena ilmoitettakoon, että lintupussukat ja taidekortit ovat nyt myynnissä Oulanka Shopissa luontokeskuksessa! Aloitin yhteistyön myös Kirjavasti käsillä -kaupan kanssa. Pyörähdä puodissa Kuusamon keskustassa Ouluntaipaleella. Valikoimassa on runsaasti pohjoisten käsityöläisten kotimaisia tuotteita.

Tulevat tapahtumat

Osallistun kevään ja kesän aikana ainakin seuraaviin tapahtumiin:6.5. Kuusamon osuusmeijerin Kevätmarkkinat26.-27.5. NUTS Karhunkierros, Ruka: Löydät tuotteeni Kirjavasti käsillä -myyntipöydästä!Iltatori Kuusamon keskustassa kesätorstaisin Nähdään iloisissa tapahtumissa!

Linnut lehahtivat Matkailukeskus Karhuntassuun Kuusamossa ja KuuKorentoon Oulussa

Lintupussukoita voi hypistellä ja hankkia omaksi Matkailukeskus Karhuntassusta Kuusamosta. Korttiversiot löytyvät pian myös KuuKorennon ihanasta myymälästä Oulun Albertinkadulta. Kiitos yhteistöistä!

Kansallispuistotaiteilijat Lahdessa

Kansallispuistotaiteilijoiden näyttely Lahden pääkirjaston aulassa 4.-31.1.2023 “Suomalainen luonto on kaunis, herkkä ja haavoittuvainen ja jo sellaisenaan taidetta. Kesällä 2021 Facebookissa käynnistyi ryhmä, jossa ihmiset eri puolilta Suomea kerääntyivät yhteen kunnioittamaan suomalaista luontoa kuvataiteen keinoin. Nyt Lahden pääkirjastossa on tammikuun 2023 ajan näyttely, jossa jokainen taulu kuvastaa jotain suomalaista kansallispuistoa. Tervetuloa ihailemaan sekä suomalaisen luonnon että […]

Uusi jälleenmyyjä

Pussukoita löytyy nyt Kuusamon osuusmeijerin Paimenpoika-myymälästä. Myynnissä myös muiden paikallisten kädentaitajien tuotteita. Piipahda ostoksilla!

Taideryhmä aikuisille kevät 2023

Taideryhmässä saat aidon mahdollisuuden tutustua itseesi taiteen avulla. Ryhmä kokoontuu yhteensä seitsemän kertaa sunnuntai-iltaisin tammikuusta alkaen. Toiminta painottuu kuvalliseen ilmaisuun, minkä lisäksi kirjoitamme, liikumme ja käytämme ääntä. Voimme esimerkiksi kuunnella musiikkia ja tehdä kehotietoisuusharjoituksen, siirtyä maalaamaan ja lopuksi vielä kirjoittaa maalauksesta pienen tekstin. Taidetyöskentely tuo näkyväksi tunteita ja ajatuksia. Taide antaa niille muodon ja mahdollistaa […]

Joulupuoti Kuusikko 1.-23.12.

Löydät uusimmat kortit ja pussukat Joulupuoti Kuusikosta torin liepeiltä aatonaattoon saakka. Puoti on täynnä paikallisten taitajien käsitöitä, taidetta, koruja, kosmetiikkaa, leivonnaisia ja herkkuja. Avoinna ti-pe klo 11-17 ja la-klo 11-15 ajalla 1.-23.12.2022. Lahjakortteja pukinkonttiin voit tiedustella suoraan minulta p. 0405008595, sannanart@gmail.com